fbpx

Grafikai tervezés

Egy vállalkozás életének elkerülhetetlen alkotóeleme a színvonalas grafikai tervezés. A legfontosabb cégünk arculatának a kialakítása, hiszen ez alapján fognak minket beazonosítani .Fontos jó benyomást kelteni a megrendelőinkben. Az arculati design tükrözi a cégünk színvonalát. Gondoljunk csak bele, amikor egy fontos tárgyalásra érkezünk, partnerünk az első impulzus, megjelenés alapján fog minket megítélni. Ugyan ez vonatkozik a vállalati arculatra is.

Legfontosabb a megfelelő logó megalkotása. Hiszen ez a kis szimbólum fejezi ki a vállalkozásunk tevékenységét. Tervezését érdemes szakemberre bíznunk, mert egy rosszul választott logó teljesen el tudja rontani a cég üzenetét. Érdemes az egyszerűségre, letisztultságra törekedni, a kevesebb néha több elve alapján. Viszont mindenképpen egyedinek kell lennie. Egy megfelelően választott szín és betűtípus kombináció csodákra képes.

A vállalatra jellemző grafikai elemeket úgynevezett arculati kézikönyvben szokták összefoglalni. Ebben összegzik, hogy milyen színek, formák, motívumok, elrendezések, kialakítások használhatóak fel a grafikai tervezés során.

Az arculattervezést 2 fő kategóriába sorolhatjuk:

  1. Kis arculat– Minden vállalkozás alappillére.

| logó – névjegykártya – levél papír – Email aláírás |

  1. Nagy arculat – Minden amire egy cégnek szüksége lehet
    | logó – névjegykártya – szórólap – brosúra – levél papír – email aláírás |

Kérésre természetesen ízlés szerint össze lehet válogatni ki milyen arculati elemeket szeretne terveztetni.

A legfőbb cél legyen a brande (márka) kialakítása, ahol a vevő egy image-t tud hozzánk kapcsolni. Valami pluszt élményt kell adnunk a számukra, hogy kitűnjünk a tömegből és a vásárlók elköteleződjenek felénk.

Különböző reklámajándékokon is tudjuk népszerűsíteni magunkat, de nem szabad megfeledkezni a dekorációs elemekről sem, mint a molinók, táblák, asztali zászlók vagy a mindennapi munkánkat segítő eszközökről, mint a szórólapok, poháralátétek, étlapok.  Ezeken szintén alkalmazhatjuk cégünk arculati elemeit, amely által növeljük a megjelenésünk igényességét.

Az online grafikai és kreatív elemek se merüljenek feledésbe. Az egyik legfontosabb arculati elemeket tartalmazó felületünk a weboldal. Ennek a szerepét manapság sokan lebecsülik,pedig a mai napig a legkézenfekvőbb felület a teljes portfólió összegzésére.

Grafikai

AJÁNDÉK

✓ Bögre

✓ Póló

✓ Oklevél

ARCULATTERVEZÉS

✓ Boríték

✓ Logó

✓ Névjegykártya

DEKORÁCIÓ

✓ Cégtábla

✓ Megállítótábla

✓ Molinó

CSOMAGOLÁS

✓ Borító

✓ Címke

✓ Doboz

REKLÁMANYAG

✓ Brosúra

✓ Plakát

✓ Szórólap

VENDÉGLÁTÁS

✓ Alátét

✓ Étlap

✓ Itallap

Milyen területen dolgozol?

Porfolio munkakörök

Ajánlatkérő

Kérj árajánlatot most!