fbpx

Weboldal készítés

A közösségi média a fénykorát éli, de ettől függetlenül a weblap az egyik alappillére a vállalkozásunknak. Ahogy már a grafikai tervezésnél is említésre került.

A megjelenés legyen letisztult, grafikája jellemezze a cégünket. A logó feltüntetését itt is alkalmazzuk, törekedjünk arra, hogy a megfelelő információk kerüljenek ki az oldalunkra.  A rendszeres frissítés elengedhetetlen. Az ügyfelek minden információt könnyen el kell tudniuk érni, ezért kellőképpen fontos, hogy az oldal könnyen átlátható legyen.  A túl sok kattintás és a zsúfoltság könnyen elveszi a látogatók érdeklődési kedvét, és másik oldal felkeresése mellett fognak dönteni. Gondolkozzunk csak logikusan, ha belépünk egy üzletbe, ami számunkra nem átlátható, nem igényes a belső megjelenés, azon nyomban továbbállunk. Ugyan ez vonatkozik a weboldalra is, hiszen nem akarunk egy olyan céggel kapcsolatba kerülni, amely túlságosan átláthatatlan.  A vizuális elhelyezéseknek bizonyítottan pszichológia hatása van. Egy szakember segítségével már néhány apró trükkel megsokszorozhatjuk az oldalunk látogatottságát. Nagyon sokat nyom a lantba, hogy mekkora betűméretet, vagy milyen színkombinációkat használunk. Nem mindegy,hogy bizonyos ikonokat hol helyezünk el, és az egyes aloldalakra milyen könnyedén juthatunk el.

Felettébb rossz döntés, ha csak szimplán egy Facebook oldalt alkalmazunk és eltekintünk a weboldal üzemeltetésétől. A vásárlók nagy része még mindig a Google kereső oldalát használja a szükséges információk begyűjtésére. A böngészőbe beírjuk a megfelelő kulcsszavakat és a kereső megjeleníti a számunkra releváns tartalmakat. Fontos, hogy a weblapot a megfelelő kulcsszavakra optimalizáljuk, hogy a releváns és minőségi tartalmakat jelenítse meg az érdeklődők számára.Minél több rendszeres látogatóval büszkélkedhet a weboldalunk, annál több potenciális ügyfél megkereséssel számolhatunk.

Hasonlóan más felületekhez, itt is nagy jelentősége van a megfelelő tartalomgyártásnak., A legjobb ha egy témába vágó blogot  üzemeltetünk. Minőségi tartalommal rövid időn belül nagyobb érdeklődést érhetünk el,és a hasznos tartalmak elősegítik a weblapunk előrébb sorolását a google találati listáján is. Fontos, hogy tudjuk mi a weblapunk konkrét célja,és ki a célcsoportunk. Ha ezeket már megfogalmaztuk, akkor tudunk majd igazán sikeres kommunikációs csatornát kialakítani.  Legyünk hatékonyak, és a lényeges információk mindig a főoldalra,vagy jól látható helyre kerüljenek. A bizalom és az első benyomás pozitív kialakítása itt is nagyon fontos.

Weboldal

WEBOLDAL

✓ Bemutatkozó oldal 

✓ Vállalkozói oldal 

✓ Céges oldal 

WEBÁRUHÁZ

✓ Egyszerű  

✓ Összetett 

✓ Komplex 

EGYEDI IGÉNYEK

✓ Bővítések

✓ Frissítés

✓ Finomítások

Milyen területen dolgozol?

Porfolio munkakörök

Ajánlatkérő

Kérj árajánlatot most!