Kíváncsi vagy milyen nagynevű márkák használnak WordPresst-? Van egy általános hiedelem azzal kapcsolatban, hogy a WordPress csak kisvállalkozásoknak való és nem tud óriási cégeket, világmárkákat és nagy kereskedelmi projekteket kiszolgálni, mivel ingyenes és nyílt forráskódú. De ez a hiedelem nem állja meg a helyét, hiszen sok ismert márka használja a WordPress-t és köszönik szépen, nagyszerűen működnek.

Ebben a cikkben összeszedtünk olyan népszerű, nagynevű márkákat, akik köztudottan WordPress-t használnak az oldalukhoz.

De miért a WordPress?

Mielőtt bemutatnánk a híres WordPress weboldalakat, beszéljünk egy kicsit a számokról. A WordPress a létező legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, amelyet az összes webhely több mint 35%-a használ a hobbi blogoktól kezdve egészen a legnagyobb online hírportálokig.

Egyszerű blogmotor rendszerként indult 2003-ban, de mára már többféle célra használják: természetesen blogolásra, magazinokhoz, e-kereskedelmi webhelyekhez, vállalkozásokhoz, portfoliókhoz, fotós oldalakhoz és még sok minden máshoz. Igazán lenyűgöző, hogy 2020-ra mivé nőtte ki magát.

Felmerül a kérdés, hogy miért is szeretik ennyien a WordPress-t?

  • egyszerű és könnyen használható: ahhoz, hogy létrehozz egy oldalt WordPress-ben nem kell előzetes programozói ismeretekkel rendelkezned. Egy teljesen laikus ember is könnyen elsajátíthatja az oldal kezelését és építhet magának egy jól funkcionáló oldalt.
  • rugalmas: a WordPress kínálja a legtöbb témát és beépíthető modult. A rendelkezésreálló több ezer elrendezés és webdesign közül választhatsz és ehhez hozzáadhatod azokat a funkciókat, amire a te vállalkozásodnak szüksége van.
  • te rendelkezel az adataiddal: te vagy a webhely adatainak tulajdonosa és ellenőrzője, mivel webhelyedet a saját WP fiókodban tárolod.
  • ingyenes: a WP egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amit bármikor letölthetsz és használhatsz. Természetesen ahhoz, hogy legyen egy weboldalad domain-re és tárhelyszolgáltatóra is szükséged lesz. Ezekhez segítséget itt találsz.

Számos további oka van annak, hogy az emberek miért szeretik ezt a platformot. Ha szeretnél még többet tudni, itt az ideje, hogy te is kipróbáld a WordPress-t – nem fogsz csalódni.

És akkor lássuk:

Világmárkák, akik a WordPress-t választották

Rolling Stone

A Rolling Stone egy amerikai havi magazin, amely a populáris kultúrára összpontosít.

A Fehér Ház -Washington

Vouge magazin

A Vouge egy világszerte ismert, havonta megjelenő divat- és életmódmagazin.

Unicef

Walt Disney Company

 

Sztárok, akik szintén WordPress-t használnak

 

Szeretnél te is egy WordPress weboldalt?  Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha tetszett ez a cikk, kérlek oszd meg másokkal is!